Paras pikavippi – Vertailemalla säästät

Vertaile tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva pikavippi.

50€
2000€
1 kk
6 kk
VERTAA HETI

Suosituimmat suomalaiset pikavippien tarjoajat

Paras lainanantaja

img

5

Jatka »

Turvallinen sivusto

Paras lainanantaja

img

5

Jatka »

Turvallinen sivusto

Paras lainanantaja

img

5

Jatka »

Turvallinen sivusto

Ottoraha auttaa löytämään parhaan vipin jopa sekunneissa

Käytä harkintaasi ja valitse hyvin

Tutustu tarjouksiin meillä. Ilmaiseksi.

kuukausi
Näytä tulokset

Miten pikavippi haetaan?

Kun lainantarve yllättää, mieti, kuinka paljon lainaa tarvitset, ja tutki eri lainanantajien tarjouksia taulukkomme avulla. Voit vertailla eri summia, myöntämisnopeuksia sekä lainojen kustannuksia. Tarkista myös ehdoista, oletko hakukelpoinen.

Kun sopiva pikavippi löytyy, pääset tarjoajan sivuille linkin kautta. Sivuilla näet vielä lainaehdot ja kulut uudelleen, ja voit lähettää hakemuksen. Hakemusta varten tarvitaan henkilökohtaiset tiedot. Täytä ne huolellisesti, jotta hakemus käsiteltäisiin ongelmitta. Katso lisää: https://askfino.fi/lainat/pikavippi/

Liisan pikavippi

Liisan auto hajosi matkalla ruokakauppaan. Korjaamolla arvioitiin, että korjaaminen maksaisi 750 euroa. Liisa tarvitsi autoaan työmatkoja sekä asioiden hoitamista varten, joten korjaamisella oli kiire. Korjaamista ei voinut laittaa luottokortille, jonka raja oli täynnä, ja tilipäivä saapuisi vasta kuun lopussa.

Liisa päätti tutustua muihin vaihtoehtoihin internetin kautta. Sieltä hän löysikin monia pienlainayrityksiä, joista vertailemalla löytyikin edullinen 800 euron pikavippi. Liisa haki lainaa. Hakemus hyväksyttiin nopeasti, ja rahat tulivat hänen tililleen jo samana iltana.

Mitä ottaa huomioon, kun vertailee lainantarjoajia

Kulut. Pikavippien korot voivat olla hyvinkin korkeat, koska kyseessä on korkean riskin laina. Tutustu nimellisen vuosikoron lisäksi myös todelliseen vuosikorkoon sekä muihin kuluihin, kuten nosto- tai viivästysmaksuihin

Takaisinmaksuaika. Pikavippi on lyhyt laina, joka useimmiten maksetaan takaisin nopeasti. Sen voi maksaa takaisin yhdessä isommassa muutaman viikon sisällä nostamisesta tai monessa pienemmässä erässä esimerkiksi vuoden mittaan, jos kyseessä on isompi summa.

Lainantarjoajan luotettavuus. Ottorahan vertailuun valitaan tunnettuja tarjoajia, mutta yleisesti ottaen pikavippiä hakiessa on hyvä tutustua yrityksen maineeseen ennen kuin lainaa hakee. Hyvämaineinen yritys kertoo itsestään ja tuotteistaan kattavasti, ja heihin on helppo ottaa yhteyttä.

Ota nämä huomioon valitessasi pikavippiä

Miksi pikavippejä kannattaa vertailla?

Kuten ennen mitä tahansa päätöstä, myös pikavippiä hakiessa kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin. Lainayrityksiä on nykyisin lukuisia, ja hinnat vaihtelevat huomattavasti.

  • Yritysten väliset erot tulevat ilmi esimerkiksi koroissa, lainamäärissä ja -ajoissa. Osa yrityksistä jopa tarjoaa uusille asiakkaille pikavippiä korottomasti!
  • LLainatyypit vaihtelevat. Kertaluontoinen pikavippi on yleinen tuote lainantarjoajien valikoimissa, mutta myös tililuoton suosio on kasvanut ja se kuuluu lähes jokaisen tarjoajan valikoimaan.
  • Osa lainanantajista tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluita, jotka ovat tavallisesti maksullisia. Lisäpalveluihin voivat kuulua esimerkiksi mahdollisuus eräpäivän siirtämiseen tai maksuvapaa kuukausi.
  • Vertailun avulla löydät paketin, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi.

Lainojen vertailu ennen hakemista kannattaa

Tutustu eri tarjouksiin helposti täällä. Ilmaiseksi.

kuukausi
Näytä tulokset

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle pikavippi myönnetään?

Hakijoille asetetut ehdot vaihtelevat jonkin verran. Tämän vuoksi kannattaa tarkistaa ehdot kunkin lainantarjoajan omilta sivuilta. Valtakunnallinen minimi-ikäraja on kuitenkin 18 vuotta, ja hakijan on oltava luottokelpoinen. Yleensä hakijalta vaaditaan lisäksi suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen sekä henkilökohtainen matkapuhelinnumero

Voinko saada lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yleensä pikavippi myönnetään vain henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa.

Miten pikavippi haetaan?

Hakeminen on helppoa. Hakemus löytyy kunkin tarjoajan verkkosivulta, ja sitä varten joutuu tavallisesti todistamaan henkilöllisyyden verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Liitteet saa toimitettua sähköisesti. Yrityksen aukioloaikoina hakemuksen käsittely tapahtuu jopa alle tunnissa.

Milloin pikavippi on käytettävissä?

Pikavippi myönnetään ja maksetaan nopeasti. Rahat saa tilille parhaimmillaan 15 minuutissa lainapäätöksen hyväksymisestä. Joiden pankkien kanssa siirtoon saattaa mennä 1-2 pankkipäivää. Tarkemmat tiedot näkyvät lainantarjoajan sivuilla.

Tuli yllättäviä kuluja, eivätkä rahat riitä lainaerän maksamiseen. Voiko eräpäivää siirtää?

Eräpäivän siirtäminen sisältyy joidenkin yritysten lisäpalveluihin. Yleensä eräpäivän siirtäminen tai maksuvapaan kuukauden pitäminen on maksullinen lisäpalvelu. Hinnat, ja mitä lisäpalveluja lainaasi kuuluu, selviävät lainantarjoajan sivuilta.